Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.11 " Приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини. Варені й припущені, смажені, тушковані страви з птиці, кролика. Вимоги до якості, норми виходу."

Дізнаємось

Правила технологічних прийомам приготування з сільськогосподарської птиці та дичини. Варені й припущені, смажені, тушковані страви з птиці, кролика. Вимоги до якості, норми виходу.

Навчимось

Технологічним процесам приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини. Варені й припущені, смажені, тушковані страви зптиці, кролика. Вимоги до якості, норми виходу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10