Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7.2 "Приготування чаю, кави, какао і шоколаду. Прохолодні напої та молочні киселі."

Дізнаємось

1. Як приготувати чай, каву, какао і шоколаду.
2. Технологію приготування прохолодних напоїв та молочних киселів.
3. Особливості приготування холодних напоїв.
4. Особливості приготування гарячих напоїв.

Навчимось

1. Готувати чай, каву, какао і шоколад.
2. Готувати прохолодні напої та молочні киселі згідно технології виробництва.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10