Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.9 "Приготування запечених та тушкованих страв з м’яса . М'ясо тушковане великими шматками. Страви з м’яса та субпродуктів тушкованих порційними шматками."

Дізнаємось

1. Як приготувати запечені та тушковані страви.
2. Як тушкувати м’ясо великими шматками.
3. Як приготувати страви з м’яса та субпродуктів тушкованих порційними шматками.
4. Особливості приготування м’яса та субпродуктів різними способами.

Навчимось

 готувати страв з м’яса згідно технології;
 економно використовувати сировину, електроенергію, воду;
 підбирати інструмент, інвентар, посуд; організовувати робоче місце;
 дотримуватися вимог санітарії та гігієни, технічних вимог безпеки праці;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10