Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування борошняних пасеровок, бульйонів для соусів. Прийоми приготування соусів з борошном, без борошна. Вимоги до якості, відпуск.

Дізнаємось

• Прийомами приготування борошняних пасеровок,
• Прийомами приготування бульйонів для соусів.
• Прийомами приготування соусів з борошном, без борошна.
• Вимоги до якості, відпуск.

Навчимось

• Прийомам приготування борошняних пасеровок, прийомам приготування бульйонів для соусів.
• Прийомам приготування соусів з борошном, без борошна.
• Вимоги до якості, відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60