Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила приготування молочних, солодких та холодних супів. Правила подачі, норми виходу. Вимоги до якості і відпуску.

Дізнаємось

• Правила приготування, солодких та холодних супів.
• Правила подачи, та нормам виходу страви.
• Вимоги до якості і відпуску.

Навчимось

• Приготуванню, солодких та холодних супів.
• Правила подачи, та нормам виходу страви.
• Вимогам до якості і відпуску.

Навички

  • Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10