Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування супів-пюре, прозорих бульйонів. Гарніри до прозорих бульйонів.

Дізнаємось

• Відрізняти, та знати види супів-пюре
• Особливості процесів приготування
• Способи подачі, та гарніри до них.

Навчимось

• Навичкам приготування супів-пюре
• Способам подачі
• Підбирати гарніри до прозорих бульйонів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10