Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила приготування заправних перших страв: борщі, щі, капусняк, солянка. Приготування супів з овочами, крупами, бобовими і макаронними виробами.

Дізнаємось

• Що таке перші страви;
• На які страви поділяються;
• Загальні правила приготування заправних перших страв;
• Окремі аспекти у приготуванні перших страв.

Навчимось

• Правилам приготуванню заправних перших страв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10