Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування страв з відварного та смаженого м’яса. Страви з м’яса великими шматками, порційними натуральними та порційними панірованими шматками

Дізнаємось

• Прийоми приготування страв з відварного та смаженого м’яса.
• Прийоми приготування страви з м’яса великими шматками, порційними натуральними та порційними панірованими шматками

Навчимось

• Здійснювати прийоми приготування страв з відварного та смаженого м’яса.
• Здійснювати прийоми приготування страви з м’яса великими шматками, порційними натуральними та порційними панірованими шматками

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10