Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування страв із рибної котлетної та кнельної маси, вимоги до якості.

Дізнаємось

• Прийоми приготування страв із риби та кнельної маси, вимоги до якості.

Навчимось

• Прийомам приготування страв із риби та кнельної маси, вимоги до якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10