Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування тушкованих та запечених страв з риби. Приготування фаршированої риби, вимоги до якості і відпуск

Дізнаємось

• Прийоми приготування страв з риби.
• Прийоми приготування фаршированої риби, вимоги до якості і відпуск

Навчимось

• Прийомам приготування страв з риби.
• Прийомам приготування фаршированої риби, вимоги до якості і відпуск

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10