Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Прийоми приготування тушкованих та запечених став з м’яса великими, порційними та дрібними шматками. Вимоги до якості та умови і термін зберігання став з м’яса.

Дізнаємось

• Прийоми приготування тушкованих та запечених став з м’яса великими, порційними та дрібними шматками.
• Вимоги до якості та умови і термін зберігання став з м’яса.

Навчимось

• Прийомам приготування тушкованих та запечених став з м’яса великими, порційними та дрібними шматками.
• Вимогам до якості та умови і термін зберігання став з м’яса.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10