Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи гарячого цеху. Приготування бульйонів: кісткового, м’ясного, рибного, грибного.

Дізнаємось

• організацію роботи гарячого цеху;

Навчимось

• здійснювати прийоми приготування бульйонів:
-кісткового;
-мясного;
-рибного;
-грибного.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10