Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція Тема 9. Документальне оформлення та облік продажу готової продукції в підприємствах ресторанного господарства.

Дізнаємось

Документальне оформлення та облік операцій буфетів (барів), дрібнороздрібних підприємств та цехів з виробництва напівфабрикатів та кондитерських виробів.
Документування та облік операцій з руху товарів та продуктів у буфетах (барах). Документальне оформлення виробництва кондитерських виробів у цехах підприємств ресторанного господарства. Документальне оформлення і облік виробництва у самостійних цехах з виробництва напівфабрикатів
Особливості звітності матеріально-відповідальних осіб виробничих цехів .

Навчимось

Документальне оформлення та облік операцій буфетів (барів), дрібнороздрібних підприємств та цехів з виробництва напівфабрикатів та кондитерських виробів.
Документування та облік операцій з руху товарів та продуктів у буфетах (барах). Документальне оформлення виробництва кондитерських виробів у цехах підприємств ресторанного господарства. Документальне оформлення і облік виробництва у самостійних цехах з виробництва напівфабрикатів
Особливості звітності матеріально-відповідальних осіб виробничих цехів .

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18