Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6. Особливості товарних і виробничих операцій у ресторанному господарстві та методика ціноутворення

Дізнаємось

особливості організації обліку виробництва і продажу продукції власного виробництва і купованих товарів; методику калькулювання цін на купівельні товари та власну продукцію підприємств ресторанного господарства; порядок формування відпускної ціни в ЗРГ.

Навчимось

особливості організації обліку виробництва і продажу продукції власного виробництва і купованих товарів; методику калькулювання цін на купівельні товари та власну продукцію підприємств ресторанного господарства; порядок формування відпускної ціни в ЗРГ.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18