Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Складання плану-меню.

Дізнаємось

закріпити і сформувати вміння і навички по складанню плану-меню, розрахунків продажних цін на сировину і товари, складанню калькуляційних карток на холодні, 1,2, страви, розрахунків потреби в сировині і продуктах, згідно плану меню.

Навчимось

закріпити і сформувати вміння і навички по складанню плану-меню, розрахунків продажних цін на сировину і товари, складанню калькуляційних карток на холодні, 1,2, страви, розрахунків потреби в сировині і продуктах, згідно плану меню.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18