Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання риби за родинами (за зовнішніми відмінними ознаками). Органолептична оцінка якості мороженої і переробленої риби.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію родин риб. Вимоги до якості риби і рибних товарів. Строки та умови зберігання риби та рибних товарів.

Навчимось

розпізнавати рибу за родинами по окремим ознакам. Розпізнавати асортимент, згідно показників якості визначати товарний сорт морожених, копчених і солоних рибних товарів. Відрізняти якісний товар від дефектного.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11