Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Органолептична оцінка якості чаю та кави. Розпізнавання асортименту прянощів за зовнішніми відмінними ознаками.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент чаю, кави, прянощів та приправ. Вимоги до якості чаю, кави, прянощів та приправ. Строки та умови зберігання чаю, кави, прянощів та приправ.

Навчимось

розпізнавати асортимент чаю, кави, прянощів та приправ. Визначати якість чаю, кави, прянощів та приправ по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11