Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація та обслуговування банкетів з частковою формою обслуговування

Дізнаємось

Особливості підготовки та обслуговування банкету з частковою формою обслуговування

Навчимось

складати меню, розраховувати кількість офіціантів, столової білизни для даного банкету, визначити довжину столів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12