Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Основні види столового посуду і наборів, призначення

Дізнаємось

 Асортимент столового посуду з порцеляни та фаянсу в закладах ресторанного господарства
 Характеристику посуду, приборів, виробів зі скла та кришталю
 Призначення і форми металевого посуду

Навчимось

Визначати залежність організації роботи підприємств харчування від нормативного забезпечення столовим посудом, приборами, інвентарем

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12