Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вступ. Структура управління рестораном. Реклама і попит в ЗРГ

Дізнаємось

організаційно-економічні особливості: залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, застосування висвітлених напрямків роботи з обслуговуючим персоналом ресторану на практиці для вирішення проблеми подальшого підвищення результативності надання послуг гостинності

Навчимось

Визначати структуру управління підприємств ресторанного господарства, кваліфікаційну характеристику основних професій для підприємств харчування, принципи управління персоналом, нормативи розвитку підприємств ресторанного господарства

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12