Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 7 Технологічний процес приготування страв з м'яса та субпродуктів.

Дізнаємось

розрахунку сировини різних кондицій м'яса для приготування страв, гарнірів і соусів до них.

Навчимось

розрахунку сировини різних кондицій м'яса для приготування страв, гарнірів і соусів до них.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1