Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з сільськогосподарської птиці, дичини, кролика

Дізнаємось

значення страв з птиці, дичини, кролика. Правила варіння, асортимент страв, вимоги до якості, підбір гарнірів, асортимент національних страв.

Навчимось

організувати робоче місце, підібрати інструмент, інвентар, зробити розрахунок сировини, гарнір, соус.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1