Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з м'яса та субпродуктів

Дізнаємось

Харчова цінність страв з м’яса. Витрати м’яса при тепловому обробленні.

Навчимось

Готувати страви з м'яса і субпродуктів з дотриманням технологічного процесу їх приготування і відпуску, визначати якість виготовлених страв, розробляти технологічні карти, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, здійснювати розрахунок кількості продуктів, складати алгоритм приготування страв з м'яса і субпродуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1