Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Ппрактична робота 4. Технологічний процес обробки сільськогосподарської птиці, дичини, кролика

Дізнаємось

практичні навички розрахунку кількості відходів, виходу напівфабрикатів, маси нетто, брутто, визначення кількості порцій при механічній обробці птиці, дичини, кролика, рішення виробничих ситуацій.

Навчимось

практичні навички розрахунку кількості відходів, виходу напівфабрикатів, маси нетто, брутто, визначення кількості порцій при механічній обробці птиці, дичини, кролика, рішення виробничих ситуацій.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1