Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 3 Технологічний процес механічної обробки м’яса

Дізнаємось

практичні навички по розрахунку кількості відходів, напівфабрикатів маси нетто, брутто при механічній обробці м’яса, м ясної сировини , по рішенню виробничих ситуацій.

Навчимось

практичні навички по розрахунку кількості відходів, напівфабрикатів маси нетто, брутто при механічній обробці м’яса, м ясної сировини , по рішенню виробничих ситуацій.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1