Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з риби і продуктів моря

Дізнаємось

норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Навчимось

Готувати, оформляти та подавати:
• Риба смажена з цибулею, картопля смажена №522/783/762
• Риба смажена у фритюрі №525/879/857
• Тільне з риби, зелений горошок, соус томатний №545/857
• Риба смажена в тісті №530/877

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1