Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота 2 Технологічний процес приготування супів 1. Капусняк рец. № 208 (Укр.кухня) 2. Розсольник домашній рец. № 207 3. Солянка збірна м’ясна рец.№ 250 4. Солянка грибна рец. № 257

Дізнаємось

про виконанню трудових прийомів при приготуванні супів, по виконанню трудових прийомів нарізки продуктів.

Навчимось

про виконанню трудових прийомів при приготуванні супів, по виконанню трудових прийомів нарізки продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1