Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Зміни білків при тепловій обробці сировин

Дізнаємось

Визначати зміни маси напівфабрикатів при тепловій обробці, відсоток втрат харчових речовин, визначати вплив реакції середовища на зміни кольору, терміну варіння, втрат харчової цінності готової продукції, обґрунтувати зміни, які відбуваються при тепловій обробці.

Навчимось

Визначати зміни маси напівфабрикатів при тепловій обробці, відсоток втрат харчових речовин, визначати вплив реакції середовища на зміни кольору, терміну варіння, втрат харчової цінності готової продукції, обґрунтувати зміни, які відбуваються при тепловій обробці.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1