Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес механічної обробки м'яса

Дізнаємось

якість сировини і напівфабрикатів з м’яса, розморожувати м’ясопродукти, розробляти туші великого та дрібного скота, розподіляти м’ясо згідно кулінарного використання, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритм виробництва напівфабрикатів з м’яса, користуватися Збірником рецептур страв і кулінарних виробів.

Навчимось

визначати якість сировини і напівфабрикатів з м’яса, розморожувати м’ясопродукти, розробляти туші великого та дрібного скота, розподіляти м’ясо згідно кулінарного використання, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритм виробництва напівфабрикатів з м’яса, користуватися Збірником рецептур страв і кулінарних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1