Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв і гарнірів з круп і макаронних виробів

Дізнаємось

Готувати страви та гарніри з круп, бобових та макаронних виробів з дотримуванням технологічного процесу, визначати якість виготовленнях страв, проводити бракераж, розробляти технологічні карти на страви, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритми страв, здійснювати розрахунок кількості води, солі, крупи, необхідних для приготування каш різної консистенції.

Навчимось

Готувати страви та гарніри з круп, бобових та макаронних виробів з дотримуванням технологічного процесу, визначати якість виготовленнях страв, проводити бракераж, розробляти технологічні карти на страви, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритми страв, здійснювати розрахунок кількості води, солі, крупи, необхідних для приготування каш різної консистенції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1