Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Поняття про механічну та теплову обробку

Дізнаємось

Задачі і зміст дисципліни.
Зв’язок з іншими науками.
Якість продукції, її визначення в підприємствах ресторанного господарства

Навчимось

технологія виробництва кулінарної продукції, якість продукції харчування. Кулінарна продукція, страва, технологічний процес, контроль якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1