Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 52: Документальне оформлення та облік руху продуктів, товарів і сировини у виробництві закладів ресторанного господарства.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 семінарські заняття
1
2
3
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
11
12
13