Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 30 Організація обслуговування споживачів на транспорті.

Дізнаємось

Правила складання меню бортового харчування, послідовність обслуговування в вагоні-ресторані

Навчимось

аналізувати та систематизувати знання з теми, узагальнювати та роботи висновки

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
6 семінарські заняття
1
2
3
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21