Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 21 Організація обслуговування банкетів.

Дізнаємось

підготовку та обслуговування банкету-фуршет

Навчимось

розраховувати кількість офіціантів для банкету, загальну довжину столу, кількість столів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
6 семінарські заняття
1
2
3
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21