Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація обслуговування іноземних туристів. Обслуговування туристів в ЗРГ

Дізнаємось

 основні види іноземного туризму, їх характеристику;
 класи обслуговування іноземних туристів,
 принципи складання меню для туристів;
 вимоги до складання недільного меню європейського сніданку, комплексних обідів та вечерь.

Навчимось

Основним поняттям і термінам: харчування іноземних туристів, повний пансіон, напівпансіон, лише сніданок, континентальний (європейський) сніданок, національні особливості сніданку, обіду, вечері, обслуговування туристів, вагони-ресторани, кредитна картка, рахунок, підтвердження.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
6 семінарські заняття
1
2
3
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21