Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Класифікація форм і методів обслуговування. Основні елементи обслуговування. Порядок прийому заказів, рекомендація напоїв до закусок і страв, правила подачі страв буфетної продукції та вино-горілчаних виробів. Правила етикету за столом. Основні елементи обслуговування. Порядок прийому заказів. Способи подавання страв. Виконання розрахунку з гостем.

Дізнаємось

 види, методи, форми обслуговування в закладах ресторанного господарства.,
 кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів.
 фірмовий одяг обслуговуючого персоналу.

Навчимось

 основні елементи обслуговування, порядок прийому заказів, способи подавання страв, виконання розрахунку з гостем.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
6 семінарські заняття
1
2
3
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21