Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота. Торговельні приміщення закладів ресторанного господарства.Підбір обладнання, меблів для банкетної зали.

Дізнаємось

Види торгівельних та допоміжних приміщень, їх розташування, обладнання, санітарні вимоги до мікроклімату торгівельних приміщень, правила складання замовлення на посуд, набори, столову білизну торгового залу.

Навчимось

Підбирати обладнання, меблі, посуд для ресторанів, кафе, барів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
6 семінарські заняття
1
2
3
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21