Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Особливості обслуговування банкетів з частковим обслуговуванням. Підготовка до проведення банкету. Порядок виконання розрахунків посуду, столової білизни.

Дізнаємось

Особливості обслуговування банкетів з частковим обслуговуванням. Підготовка до проведення банкету. Порядок виконання розрахунків посуду, столової білизни.

Навчимось

розрахувати кількість офіціантів, загальну довжину столів, кількість посуду, наборів, столової білизни.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22