Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Організація та обслуговування банкетів з частковою формою обслуговування.

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
Характеристику бенкету з частковим обслуговуванням офіціантами, його організацію.

Навчимось

Студенти повинні вміти:
прийняти замовлення на проведення банкету з частковою формою обслуговування, скласти меню до банкету , розрахувати кількість офіціантів, загальну довжину столів, кількість посуду, наборів, столової білизни.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22