Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Організація обслуговування в ЗРГ за місцем роботи та навчання.

Дізнаємось

особливості обслуговування споживачів в зрг на виробничих підприємствах, при Вузах, в школах; організацію кейтерінгових послуг для надання харчування робітникам, службовцям, студентам, школярам.

Навчимось

Складати меню комплексних обідів для харчування школярів, студентів Вузів, робітників підприємств.
Складати меню бізнес-ланчів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22