Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота- семінар Тема "Меню і карти – їх характеристика, особливості оформлення"

Дізнаємось

види та призначення меню; порядок розміщення закусок та страв з урахуванням послідовності їх подачі; правила і порядок складання меню, карт та прейскуранту; вимоги до оформлення.

Навчимось

оформлення меню, сучасний дизайн меню в різних закладах, переваги електронного меню в різних закладах. Види карт.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22