Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Складання меню ресторану та його оформлення.

Дізнаємось

Правила скадання меню ЗРГ

Навчимось

Навчитися складати меню згідно із асортиментним мінімумом, відповідно до типу і класу підприємства, з урахуванням сезонності, різноманітності та послідовності розміщення страв та напоїв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22