Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Організація обслуговування банкетів з повною формою обслуговування. Правила виконання розрахунків посуду.

Дізнаємось

етапи організації та проведення банкетів

Навчимось

розраховувати кількість столового посуду, наборів, столової білизни згідно меню, складати заявки в сервізну, на виробництво, в буфет.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22