Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Підготовка торговельних залів до обслуговування: отримання посуду, наборів і столової білизни, правила полірування посуду та наборів

Дізнаємось

про порядок одержання столового посуду, наборів, білизни та правила ведення обліку; правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; санітарні вимоги до столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; правила і порядок підготовки спецій і приправ; зберігання і вимоги до якості спецій і приправ; правила і порядок підготовки квітів при складанні букетів, композицій;

Навчимось

вести журнал обліку посуду, приборів, білизни; дотримуватись техніки безпеки при використанні столового посуду, приборів, білизни, інвентарю. полірувати скло та посуд, готувати посуд, набори, спеції до сервірування, складати серветки простими та складними способами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22