Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота. Тема. Процес обслуговування споживачів. Основні елементи обслуговування.

Дізнаємось

правила етикету за столом
особливості подачі страв та напоїв

Навчимось

підбирати посуд для подачі страв та напоїв
обслуговувати споживачів в ресторані

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22