Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема. Процес обслуговування споживачів. Основні елементи обслуговування. Правила етикету за столом.

Дізнаємось

Правила подавання рахунку в ресторані.
Види розрахунку в ЗРГ.
Правила етикету в ресторані.

Навчимось

обслуговувати споживачів в ресторані, володіти технікою подачі рахунку

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22