Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Порядок прийому заказів. Способи подавання страв. Виконання розрахунку з гостем.

Дізнаємось

Правила обслуговування гостей в ресторані

Навчимось

Зустріти гостей, правильно запропонувати меню, карту напоїв, прийняти замовлення;
збирати використаний посуд на піднос, двотарілковим і тритарілковим способами;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22