Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Організація праці обслуговуючого персоналу в ЗРГ. Скласти графік виходу на роботу на місяць для кафе.

Дізнаємось

Про організація праці обслуговуючого персоналу. Права та обов'язки обслуговуючого персоналу.

Навчимось

складати графіки виходу на роботу офіціантів, метрдотеля ресторану;
організувати роботу офіціантів, проводити інструктаж.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22