Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Правила користування підносом. Підготовка торговельних залів до обслуговування.

Дізнаємось

Етапи підготовки ЗРГ до обслуговування. Правила переносу посуду.

Навчимось

перености піднос з продукцією, стравами, напоями, розставляти меблі, перевіряти їх міцність.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22