Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Меню і карти, характеристика, види, призначення.

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
види та призначення меню; порядок розміщення закусок та страв з урахуванням послідовності їх подачі; правила і порядок складання меню, карт та прейскуранту; вимоги до оформлення.

Навчимось

складати меню та карти для ЗРГ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22